Några av de främsta fördelarna med wrapping av bilen inkluderar:

Bilfolier är anpassningsbara

Eftersom alla bilinpackningar är skräddarsydda för att passa varje enskild kunds smak och kan designas för att inkludera alla tänkbara färger, meddelanden, bilder eller mönster, väljer fler och fler människor att ”wrappa” sina fordon i stället för att få specialmålade jobb. Att välja att skaffa en anpassad wrap till din bil kan ge dig friheten att ha en bil som är helt unik.

Bilfolier skyddar din lack

Vinylfordonsomslag kan fungera som ett extra lager av skydd för ditt fordon mot små nagg och skador, såväl som skador från solexponering. Att skydda den underliggande lacken på ditt fordon kan hjälpa till att bevara bilens andrahandsvärde och hjälpa dig att undvika att behöva betala för eventuella mindre reparationer av lackeringen.

Vinylomslag är avtagbara

En av de främsta fördelarna med att wrappa in en bil är att foliering kan tas bort när som helst utan att skada den underliggande färgen. Bilfolie kan också bytas ut när som helst, vilket gör det enkelt för företagare att ändra sitt företags varumärke eller meddelanden eller för bilälskare att ändra det yttre utseendet på sin bil oftare.

Bilfoliering är kostnadseffektiva

Jämfört med att betala för en anpassad lackering, låter helvinylbilinpackningar dig ändra det yttre utseendet på ditt fordon för en bråkdel av kostnaden utan att sänka fordonets totala andrahandsvärde.

Vinylomslag erbjuder minimal stilleståndstid

Medan anpassade lackjobb kräver mycket tid för förberedelse, grundning och torkning mellan skikten och kan ta flera dagar eller till och med veckor att slutföra (beroende på jobbets kvalitet och komplexitet), ger bilinpackningar i vinyl en mycket snabbare handläggningstid. I de flesta fall kan Bilfolieringinstalleras på så lite som en till två dagar.

Bilfoliering finns i en rad olika alternativ

Bilfolieringfinns i ett brett utbud av olika färg- och finishalternativ, inklusive färgskiftande omslag som övergår från en färg till en annan på grund av ljusets vinkel. Oavsett vilken färg du vill att din folie ska ha, kommer du också att kunna välja mellan ett urval av olika ytbehandlingar, som glans, halvblank eller matt. Wrapping kan också ytbehandlas för att efterlikna andra material som kolfiber, krom eller rostfritt stål.

Läs mer om Wrapping på folier.se